dimecres, 28 de febrer del 2007

Endavant

Les 9 i 30 minuts dels vespre.

Vespre d'esperança per l'afició culé, i qui sap si nit de d'alegria o nit de purgatori. Vespre de futbol a TV3, vespre d'emoció, i qui sap si nit de disgust per molts culés (derrota que seria dolça pels menys monàrquics) o nit de xauxa, gresca, marxa, festa, xerinola, jolgorio,... i, perquè no dir-ho, sexe pels que convisquin amb la parenta (en cas de derrota, també és una opció negociable...).

Hi ha qui sabent de l'absència d'Eto'o s´haurà encomanat als Déus islandesos perquè ajudin a Gudjohnsen: que agafi un bon refredat i no pugui jugar és una opció on encarar les pregàries, i l'altre és que marqui i faci un bon partit, opció que sols Fourier i d'altres utòpics són capaços de creure.

Però, què carai, siguem optimistes i passem una bona estona davant de la "caixa tonta", altrament anomenada televisió; potser guanyarem o potser perdrem, però ja podrem dir que "a Saragossa ja hi hem estat", i això ja no ens ho treuen!

A passar-ho bé!

1 comentari:

Unknown ha dit...

a Saragossa hi hem estat!
i de quina manera!!!!
El barça a plantejat un partit inesperat per a tothom. Ningú s'esperava que sortis amb la tàctica que ha sortit (3 defenses, 4 mitjos en rombe, i 3 davanters), hi ha sigut un gran acert per part del mestre Rijkaard.
Espero que ha Liverpool ens surti igual de bé!

Vinga nois, amunt i crits!!

ah, m'hen descuidava...
MALDITA