dimarts, 13 de febrer del 2007

De mestre!

Gran cap de setmana de bàsquet... català!

3 equips del Principat van participar des de divendres fins a diumenge a la Copa del Rei de bàsquet de Màlaga, i practicant un bàsquet poc menys que espectacular; un Martín Carpena ple de gom a gom va veure com el Barça es coronava, altra volta, campió de Copa. Un Barça que anava de "tapat", un Barça que no estava practicant un bàsquet massa elegant, en definitiva, un Barça que fins al moment jugava un bàsquet massa irregular!

El què són les coses, ens vam retrobar amb el millor Barça quan es necessitava; el Barça té jugadors bons, molt bons, que es creixen davant de les grans cites, que saben afrontar la pressió millor que ningú: Els Lakovic, Basile, Vázquez o Navarro, van liar-la a Màlaga! I el millor, veure com gent de casa gaudia de molts minuts, minuts de glòria en els que van tenir un paper destacat: Trias MVP de la final (merescut, i tant!) i Grimau recordant aquell jugador que va fer créixer el Caprabo Lleida. I què dir de Dusko... que va saber jugar les millors cartes, mostrant la seva cara més afable i dialogant.

De l'Akasvayu i el Joventut, destacar-ne l'ambició, l'actitud d'equips guanyadors i l'alt nivell mostrat.

Però el millor de tot, és que ningú ha pogut amb nosaltres, així que a falta de rivals de més entitat, ens hem hagut d'eliminar entre nosaltres: mentre la Penya eliminava a l'Akasvayu en uns apassionants quarts de final, el Barça feia el mateix amb l'equip verd i negre a semifinals.
Felicitats a tots ells!

L'hegemonia catalana va quedar patent!