dijous, 1 de febrer del 2007

Contrastos

Curiós és com poden canviar les coses en 365 dies. D'exemples... a mils!

Però en faré 4 esments a nivell dels 3 equips catalans de 1a:

1) Mentre l'any passat el Barça anava sobrat de gol amb un Larsson suplent, anit el Barça va naufragar al Camp Nou i mostrant-se endeble de cara a porta, mentre simultàniament a Manchester Larsson endossava un "xixarro" als 4 minuts d'estar al camp. Curiós.

2) Mentre a aquestes alçades d'any de 2006, a Tarragona vivien il.lusionats per retornar després de 60 anys a la primera divisió, aquest any viuen angoixats per no perdre aquest privilegi. Si fa un any tot era harmonia, aquest any podríem dir el contrari. Si l'any passat Buades i Llera es podien catalogar d'indispensables en la plantilla del Nàstic, doncs avui res ho faria pensar: Buades va rescindir ahir el contracte, i Llera s'ha quedat sense fitxa federativa després de desestimar a última hora l' oferta del Watford anglès; encara més curiós. I si uns marxen, d´altres arriben: i l´útlim de fer-ho ha estat el danès Tobias Grahn, procedent de l'Odense. Aquest internacional danès és un bon jugador, però veurem si resulta.

3) I, afegint a tot plegat un nou plus de curiositat, mentre l'Espanyol any rere any malgastava els escassos diners de les seves arques en un poc fructífer mercat d'hivern, doncs aquest any ha decidit tallar-ho de socarrel: ni un sol euro! Rar, rar, rar! A priori, almenys, sembla un bon símptome, senyal de que es gestiona amb cap.

De tot això, n'extrec 2 conclusions: que quan s'està a dalt no val a badar (equiparable a Barça i Nàstic), i que quan s'està a baix, amb encert i treball, la situació s'aixeca (vegeu Espanyol).