dimecres, 31 de gener del 2007

Desmosedici GP7: una màquina

El mundial de motociclisme està en plena preparació de la temporada 2007, així que la gran majoria d'equips ja escalfen motors.

Una de les atraccions era conèixer les noves motos amb les que els diferents equips afrontaran aquesta nova temporada. I un dels alicients, com no, era veure la nova Ducati Desmosedici GP7, i la primícia va tenir lloc el passat 17 de gener, quan per fi l'equip oficial de Ducati va mostrar la seva nova màquina: maca, maca, maca...

Aquest any l'equip espera poder gaudir de 2 pilots que ofereixin resultats bons i constants, fet que només es va donar l'any passat en un 50%: Si bé "Capirex" va complir amb una temporada bastant digne, el ja retirat Gibernau va ser l'altra cara de la moneda col.leccionant una decepció rere una altra. De cara a aquest 2007 Capirossi tindrà com a company al jove Casey Stoner, pilot rapidíssim però massa irregular a causa d'un excés de fogositat que massa sovint el porta per terra.

L'arribada de les 800c.c. portarà canvis; de moment Honda, la màquina de Hayden i Pedrosa, sembla ser que va un xic atrassada, però són els campions i estaran a davant; Yamaha, amb Rossi al capdavant, es mostra més ambiciosa que mai per tal de recuperar el tro; Kawasaki seguirà en busca de fiabilitat; Suzuki, amb dos bons pilots com són Vermeulen i Hopkins, vol seguir amb la bona imatge que ens van oferir a finals de la passada campanya; i de Ducati, "lo dicho"!

Així doncs, mentre els equips acaben de polir els detalls tot realitzant els tests programats per aquests principis d'any, nosaltres restem ja il.lusionats esperant l'inici d'una temporada que es preveu trepidant.