dilluns, 15 de gener del 2007

Derbi: St Feliu B - Olost

El proper dissabte 20 de gener a les 4 de la tarda es disputa a Sant Feliu el derbi entre el Sant Feliu B i l'Olost.

S'enfronten un Sant Feliu que va acabar el 2006 demostrant del què és capaç de fer en aquest grup 4, però que no va poder fer el mateix el passat cap de setmana a Balenyà; així, de ben segur que veurem un Sant Feliu motivat, amb ganes de donar noves alegries i mostrar les seves credencials per escalar posicions. Com es va veure al camp de l'OAR, el Sant Feliu és un equip que quan està rodat no importa qui tingui a davant. Caldrà veure de què és capaç l'equip de Jaume Sanglas aquest dissabte.

Per altra banda l'Olost voldrà confirmar-se com un dels equips forts del grup, i sumar per així mantenir-se en la part alta de la taula.


Bon espectacle el de dissabte; no hi falteu!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, interessant partit! Suposo que en rafel, estrella del Sant Feliu B, recuperarà la titularitat i podrà així dirigir el seu equip cap a la victòria...

Per cert, el Jaume Sanglas deu conèixer bé els homes de l'Olost no? si no m'equivoco havia entrenat varies ocasions almenys algun equip de les categories inferiors del F.C. Olost, i potser també el primer equip. M'erro?

Vinga, a partir d'aquí, joc net i espectacle!

Guillem ha dit...

En Rafel intentarà ajudar l'equip com un jugador més de la plantilla; el grip li va passar factura la setmana passada igual que a tants altres components de la plantilla; així, en aquesta propera jornada el Sant Feliu recupera gran part dels seus efectius.

Tot i això la parada nadalenca passa factura en l'estat físic, perquè enganyar-nos!; així caldrà veure com va el tema.

Pel què fa al mister santfeliuenc, és cert que va entrenar l'Olost, així que és possible que coneixi petits detalls dels visitants que per la gran majoria ens són desconeguts.