dimecres, 24 de gener del 2007

Sembla que vol ploure

Aquest matí, tot esmorzant amb els Matins a TV3, m´he assabentat que, molt possiblement, el nou sponsor de l'elàstica del Reial Madrid sigui l'empresa energètica alemanya E-On, en substitució de BenQ, ja que aquesta última es troba en un moment delicat.

Segons Calderón, es tracta de "un contrato de patrocinio inimaginable", tot i que el màxim mandatari dels merengues no va voler desvelar el nom del possible sponsor blanc.

Tot plegat ens porta a un joc de doble fil, amb un rerefons que va molt més enllà del simple fet de patrocinar la samarreta d'un club de futbol. Des de Madrid han fet una clara declaració de principis, han demostrat que no estan disposats a perdre pistonada en favor de Catalunya, marcant el territori. Queda patent, en cas de confirmar-se el patrocini, que a Madrid no han paït l'OPA.

L'OPA que en el seu dia va presentar Gas Natural per fer-se amb Endesa va destapar la caixa dels trons a Madrid, i des del primer dia, es van preveure unes negociacions àrdues. A Madrid no toleraven aquesta possibilitat i va ser aleshores quan va sorgir la possibilitat de què fos E-On qui adquirís Endesa, i tots sabem com segueix la pel.lícula.

Així doncs, no deixa de ser curiós que ara Reial Madrid i E-On, s'uneixin per tirar endavant el projecte madridista (en cas de què s'acabi concretant tot plegat). Per més INRI i afegir més marro al tema, sols faltaria que Gas Natural patrocinés al Barça! Bromes a part, s'apropa tempesta...

1 comentari:

Anònim ha dit...

bon dia company
He llegit el teu article i la veritat es que es força curriós el tema de l’sponsor i m’agrada molt la teva conclusió que el barça ja només faltaria que el patrocinés Gas Natural. Jo volia sementar, que si fos el president de Eon, en cap moment dedicaria el meu esforç, en que la imatge de la meva empresa es veigués representada en un club tan basura i brut com es el madrid, ja que son una colla de pudrits i la veritat es que m'agradria que algun dia desapareixessin. I ja posats a demanar, en el moment de l’enderroc madrileny, doncs que arrastrin a la gran filial de la merda blanca, si exacte, l’espanyol, aquell club que día a día embruta els sentiment català i la imatge de Barcelona!