dijous, 15 de març del 2007

I avui, UEFA!

Dijous 15, dia de UEFA i, conseqüentment, dia en que l'Espanyol pot donar un altre pas cap a la final de Glasgow.

Mentre el Barça renova a Belletti i viu amb incertesa els rumors sobre el futur de Ronaldinho, i mentre que a la premsa esportiva només es parla de la contundent sanció de 7 mesos a David Navarro (vegeu la notícia al bloc d'Isaac Peraire), dins de l'esfera blanquiblava es respira un clima de concentració i mentalització davant d'un xoc clau per l'equip de Valverde. I què millor que la classificació per quarts de final per deixar enrere la mala maror del cas Jonatas ("tócame las") Domingas.

I el repàs del què ha estat el dia, ens obliga fer una passada per Chamartín, on l'entorn blanc respira un clima d'eufòria... n´hi ha per tant?! Per mi, és totalment desmesurada...! Que si Guti es veu campió de Lliga, que si Metzelder és des de fa uns dies el millor central del món (tal i com abans havien set Woodgate i Samuel), i que si Cristiano Ronaldo ja està fitxat... si si molta alegria i tot el què vulguin, però de mentre Portigol es queda sense jugar diumenge!

I, com ja vaig mig comentar en un anterior post (Figo en pura essència), César Jiménez es veu obligat a penjar les botes després de 2 anys de calvari per culpa de la salvatge trepitjada de Figo a l'alçada del genoll.

Quedem-nos però amb la part positiva del tema: l'Espanyol-Maccabi Haifa, un partit no massa atractiu, perquè no dir-ho..., però si molt trascendent. Cal ser-hi!