divendres, 9 de març del 2007

Apa siau!

No tenia pensat dedicar un post a Roberto Carlos, però tinc l'obligació moral de fer-ho, hi ha alguna cosa que em diu "va, vinga, per què no?"; i si, la veritat és que és un jugador que dóna joc, que dóna per molt, i d'aquest molt, un % força limitat és sobre alguna raó positiva.

Roberto Carlos, als seus 33 anys, ha anunciat avui que se'n va del Madrid. El jugador estranger que més partits ha disputat amb la samarreta blanca, se'n va; crec que un xic tard, uns últims anys que li han sobrat. Procedent de l'Inter de Milà ha ocupat el lateral esquerre de l'equip blanc durant forces temporades (no sé quantes, però tampoc m'interessa), i s'ha guanyat l'antipatia de gran part de les aficions dels equips de la Lliga, especialment de la blaugrana i també de la d'Osasuna. I en molts moments, del propi Bernábeu (diu molt d'ell).

Polèmic, ha deixat moments i records imborrables, del primer a l'últim dia: recordo de fa anys, les tisores a Figo (més tard companys i grans amics) que li van suposar la vermella al Camp Nou, que van ser de persona poc estable; i sense anar més lluny, aquesta mateixa setmana, l'error clamorós que va permetre al Bayern fer el gol més ràpid de la Champions, i de pas, eliminar als de Chamartín. Sincerament, aquesta ha estat, esportivament parlant, l'alegria més gran de la setmana, així que, estant "en deute" amb ell, li dedico aquest post.

Se'n va a final de temporada, així que encara li resta força temps per deleitar-nos amb les seves (sempre) polèmiques declaracions, així que encara ens farà riure força més! Ah, me´n descuidava: quan Van Bommel va fer les botifarres al Bernábeu (vegeu també Giovanni), va sortir a parlar ell, tot assenyat, amb un to de persona correcte, demanant una sanció per l'holandès... opinió que em semblaria respectable si vingués de qualsevol altre jugador, però venint d'ell...! Ara resulta que el tio que l'ha estat liant temporada rere temporada ve a donar exemple! Carai! Serà que ha madurat?

Apa noi, sempre ens quedarà Munich!