dijous, 22 de març del 2007

galetes daneses

Companys, se'ns presenta un cap de setmana força atípic: no hi ha Lliga -per tant no gaudirem de Barça, Espanyol ni Nàstic- però hi ha partits de classificació per l'Eurocopa-2008; així que ens tornaran a menjar el coco amb l' "a por ellos" i bestieses per l'estil, per la qual cosa és força sensat abstenir-se de consumir programes pro-selección per tal de gaudir d'una bona salut mental. Però nois, no tot és per fotre la tele a l'armari, no! Hi ha mundial de motociclisme!!!

Dissabte, entre d'altres partits, es juga l'Espanya-Dinamarca al Bernábeu (clar, com que l'estadi blanc ha donat tants bons resultats al Madrid aquest any, doncs per això hi porten tota la trepa de la selección...). A mi sempre m´ha agradat Dinamarca (suposo), molt, una bestiesa, un munt,...! Gairebé m'atreviria a dir que sóc danès! Quantitat de grans jugadors: els Laudrup, Schmeichel (ja retirats) Jorgensen, Tomasson,...., Gravesen (molt dotat tècnicament), Rommedähl, Gronkjaer,... i molts més! A més, a qui no li agraden les galetes daneses? Tots som amants de les Butter Cookies! Així que, encara que només sigui per les galetes, demà siguem danesos! Raons no en falten: els que tinguin un gran danès, doncs que ho facin pel gos tu, que bé que hi deu tenir família!

Passant a temàtica més fàcil de digerir i més interessant, avui s'inicia el cap de setmana de motor a Jerez! Una festa! I diumenge, la carrera! Esperem que Rossi, Pedrosa, Melandri, potser Capirossi i alguna sorpresa, ens deleitin com tantes vegades han fet. Gas!

A menjar galetes!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

maldita...

que passa? quem de menjar galetes tota la setmana?

amseu

Guillem ha dit...

Mite´l!

Quina fartanera de galetes tio!

Cap a Vitòria!