dilluns, 12 de març del 2007

Per fi

Per fi ha arribat la revifada que esperàvem, per fi tant Nàstic com Reial Societat sumen de 3 en 3.

Pel què fa al Nàstic és la segona victòria consecutiva, i el deixa als de Flores a "sols" 7 punts del miracle; va ser una victòria treballada i amb molt de patiment, però aquí està el Nàstic, donant la cara; a part de Portillo, crec just ressaltar l'actuació de 2 jugadors incorporats al mercat d'hivern que, malgrat arribar sense massa cartell i sense fer soroll, estan tirant del carro: Chabaud i el "Pampa" Calvo; el francès, ex-Charleroi, està donant la consistència i equilibri que tan enyorava l'equip i que no va saber donar Buades, i l'argentí, ex-Boca, és l'amo i senyor de la banda dreta, donant assistències de gol com la d'aquest diumenge. I ara, al Bernábeu... que s'apartin Higuaíns i companyia!

I la Reial, tot i seguir al pou de la classificació, es resisteix a enfonsar-se del tot, i encara segueix colpejant; bona imatge i important triomf, però dubto que hi hagi continuitat de resultats com per recuperar els 9 punts que els separen de la salvació; tot i això, queda molta Lliga, la salvació és possible i fins i tot Darko torna a marcar.

Res està perdut.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé Rafel! M'agrada els teus comentaris de la Real, un equip que per la seva gran història, institució i afició mai es mereixeria trobar-se en aquesta situació. Recordeu que no fa pas tants anys lluità per la lliga fins a l'últim moment amb el reial madrid galàctic futbolisticament parlant, ara ja és una altra cosa.

El nàstic aixeca cap, sembla. Porta uns últims partits bons, treien punts contra equips que lluiten a dalt. Deixo a l'aire una qüestió: Us imagineu l'últim partit de la temporada, que el Nàstic s'estigués jugant la permenència contra el Barça? Pot passar de tot, les temporades són de 38 partits.

Au revoir!

Guillem ha dit...

Goita´l! Cesc!!!

Doncs, com dius, molt interessant es pot presentar la darrere jornada de la LLiga si el Nàstic s´hi juga el descens i el Barça ja és campió (o ja té una plaça definida).

Com a català que sóc, i ferm defensor dels equips catalans, desitjo que el Nàstic aconsegueixi la permanència abans de la darrere jornada... i sinó que a l´últim partit el Barça alinii a Ezquerro, Gio, repesqui a Rustü, Enke, Amunike, Kluivert, i així el Nàstic se salva.

Bromes apart, seria bo que els equips catalans fórem tan solidaris com ho han sigut els equips bascos en determinats moments vitals (exemple Reial Societat-Alavés).