dilluns, 19 de març del 2007

Zambrottinho non far venire sonno!

El millor lateral del món vesteix de blaugrana, és italià i està oferint a l'afició culé l'oportunitat de gaudir d'un campió del món en el seu equip: Zambrotta és una garantia per l'equip de Rijkaard i, a mesura que avança la temporada, més còmode i més segur s'està mostrant.

La veritat és que es troba en el moment més dolç de la temporada, i es nota en la seva forma de jugar: segur, ben posicionat i amb les idees clares; i tot això sense deixar de banda la característica principal de tot jugador italià: no complicar-se. I la cirereta de tot plegat, va arribar amb el gol que va marcar al Recre, un gol que hagués firmat el mateix Gaucho. Un premi per ell.

Crec que és una sort tenir-lo al Barça; durant els 7 anys que va estar a la Juve, va ser titular amb tots els entrenadors, i en els darrers anys, i encara avui, és un dels pilars de l'azzurra. A Torí l'enyoren, i d'altres grans com el Milà també sospiren per Gianluca. A Itàlia té molt cartell i estan disposats a jugar fort per fer-se amb els seus serveis, però tant de bo es quedi molts anys a Can Barça. Des de fa anys, per mi, és el número 1 en la seva posició.

Últimament s'està parlant de reforços com Alves i Abidal, grans jugadors amb un bon present i un futur encara millor. I de bons ho són molt, tots dos, però cap d'ells ha demostrat tantes prestacions durant tant de temps com ho ha fet l'italià al llarg de la seva fructífera carrera esportiva: la constància i el saber estar de Zambrotta són per envejar. El de Como té experiència i és un valor segur.

A seguir-lo disfrutant!