dijous, 21 de desembre del 2006

Amb els deures fets?


Arriba el aprèntesi nadalenc a la Lliga i és el moment de fer un primer balanç: qui ha complert i qui no!
Un Sevilla líder i sòlid encapçala la taula classificatòria, però cal veure com respon a la 2a volta de la competició; té un bloc notable, però veurem si els Javi Navarro , Dani Alves, Kanouté, Chevantón i la resta de la comitiva són capaços de seguir amb la bona dinàmica de resultats! Són bons, si, però no crec que puguin guanyar el campionat de la regularitat.
Un pot pensar que el Barça arriba tocat després de perdre al Japó i d'empatar contra els matalassers ahir! Doncs res de res... el Barça és l'equip que té millors prestacions, i qui no ho cregui així, temps! Amb tantes competicions, és difícil rendir en totes elles al 100%.
Reial Madrid...brrrr.... ve a ser com l' Inter italià, que sempre despilfarra una millonada de quartos per no fer res, amb la diferència que aquest any l'equip milanès sembla que té molt ben encarat el Calcio, i els "merengues"ans el contrari. I ara porten a Gago i al "pipa" Higuaín. Més del mateix.
De la resta, esmentar 4 detalls:
El BabyDepor està patint una important crisis de resultats després d'un inici prometedor; l'aposta arriscada de Caparrós li pot sortir cara: els Verdú, Arbeloa, Estoyanoff, Riki i Arizmendi no semblen massa adaptats a la màxima categoria.
I l'Espanyol, nois! Quin moment tan dolç...! Ni la derrota contra el Madrid ha apartat del bon camí marcat pel txingurri. Fa goig de veure aquest Espanyol.
Nàstic??? Massa interrogants quan ja han passat prous jornades per tenir quelcom més definida la situació. La marxa del millor jugador, el paraguaià J.C. Cáceres, al Tigres de Monterrey obligarà a buscar noves alternatives a l'eix defensiu, i de pas intentar reforçar les altres línies.
Important també la tasca de Mané a l' Atlhetic de Bilbao, rebifant un equip que mancava de caràcter competitiu.
I acabo amb l'amic Lotina i la seva Reial Societat, fidel a la seva filosofia de sempre, ell força pessimista. I no és per menys, aquest any té un equip més dèbil que antany, i no disposa de cap Corominas a la plantilla per l'últim partit...
Queda molta temporada com per donar res per fet, així que a posar-se les piles, perquè com diu aquell "l'èxit només va abans que el treball en el diccionari".