dijous, 21 de desembre del 2006

Nadal a cop de pedal


Entrem en el període nadalenc on els turrons, els dinars familiars i les sobretaules fins al tard tenen especial protagonisme. Ho enllacem amb el cap d'any on reina el "jolgorio" i vinga xauxa! ...Fantàstic! Formidable l'ambient festiu d'aquestes dates.

I apa, curiós és que el 8 de gener totes les cases són "can gimnàs", on els turrons, les neules i tota la pesca han deixat lloc a bicis estàtiques, cintes elèctriques i la resta de material que només s'utilitza durant el mes de gener.

Plantejar-ho d'una altra manera pas que és cap problema: no és incompatible passar del dia 25 cantant "el llooooooop, quin gran turró, quin gran turró!!!" al dia 27 o 28 o 29 fotent una bona sortideta amb bici com Déu mana, d'aquelles que solen acabar amb un esmorzar en comité, on hi ha els que han sortit amb bici (una minoria) i els que s´hi afegeixen a la 2a part de l'acte (la gran majoria).

Res, només desitjar bon Nadal i bones festes a tots i totes! I de pas també incentivar a tota la colla a anar a pedalar algun dia i rematar-ho amb una fartanera de "nari" (no demano pas llevant-se d´hora!!!)! Ànims i xou!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Guillem, ja saps que trobo que està molt bé això de pedalar, però jo m'apunto a la fartanera directament!! Si mira, així anem...xD

Vinga, molt bones festes també!!!