dimarts, 5 de desembre del 2006

Nit de Champions, nit de Sant Dinho


Avui és un dia d'aquells on un s'aixeca al matí amb la sensació de què és un dia important, que pot decidir l'estat d'ànim amb el qual molts culés iniciarem els 5 dies de festa. Miro el calendari, i veig el dia 5 desembre subratllat i ressubratllat! Evidentment no està subratllat amb verd... avui tots contra els verds! Engego la TV mentre em preparo un tallat i ja parlen del matx, tothom escalfa motors...; agafo el diari i "pam", més Barça, si senyor, una ciutat (Barcelona) i un país (Catalunya) comencen el dia tenyits ja de blaugrana.


La resta ho ha de fer l'equip, i ho farà!!! Potser hi ha qui dirà que no cal fer-ne un gra massa,tot plegat estem parlant de la Lligueta, en la qual el vigent campió l' hauria de superar sense problemes... però és igual tu, a més didicultats, més glòria al tornar a vèncer. I avui, al parlar de jugadors, comentem sobre l'un i sobre l' altre, ocupant 5 minuts ben bons en parlar del Gaucho. I es que tal i com va comentar en el seu dia "Salí de Brasil dispuesto a crecer como jugador y como hombre. Quería aprender de todo, conocerlo todo. Así que cada día que pasa aprendo algo nuevo"; ell ja ho té aprés, ara els alumnes som nosaltres, i ell és el mestre: són classes magistrals, l'únic que cal és mirar i gaudir, això si, és recomanable portar "pitet".

Per tant, aquesta nit a l'aula Camp Nou, classes de fútbol impartides pels jugadors blaugrana, amb la presència del catedràtic Ronaldinho. De verd només volem veure la gespa! Som-hi nois!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"A més dificultats, més glòria al tornar a vèncer". Guillem, aquesta frase és digna de ser escrita en llibres de frases cèlebres.

Avui mirarem atents què passa al Camp Nou. Jo estic confiat. També m'he llevat amb aquella cosa aquí l'estómac que et diu que quelcom avui és diferent. Arribant a Barcelona, el pàrquing gran que uneix la zona universitària amb l'estadi, ple a vessar, col·lapsat, ja ens indicava que aquesta nit, no serà igual que la d'ahir.

El Barça té una prova de foc. Però no dubto que se'n surtirà sense problemes. M'atreveixo a fer una previsió: 3 a 0 (sempre faig la mateixa...xD). Demà en tornem a parlar.

Unknown ha dit...

GUTTEN AVEN per els alemanys que ens han vingut a veure.
Avui no les veuran ni passar. 5 a 0 i cap a casa!!!!
Kartoffen (Yeah)