diumenge, 3 de desembre del 2006

11 d´11...qui en dóna més?


El passat dissabte, en el partit que ens enfrontava (CE Sant Feliu "B") amb el Sant Julià de Vilatorta, es va donar un fet rellevant, molt positiu, i que, fins fa mig any i abans de la creació del filial, semblava poc probable vista la tendència del club! Jaume Sanglas, el mister del CE Sant Feliu Sasserra "B", va apostar per un onze inicial format íntegrament per jugadors de casa, del poble; així l´alineació la formàvem: Riu, Fabri, Soler, Grilló, Nan, Valentí, R. Capdevila, J. Capdevila, Biel, Grau i Raul.

És un fet que caldria veure els anys que feia que no es donava al nostre poble... Tot i que el resultat no va ser positiu (derrota per 2 a 1), el joc del Sant Feliu va ser prou vistós, i penso que es van fer prous mèrits per sumar; destacar que, tot i perdre 3 punts, el Sant Feliu "B" està portant a terme una temporada força digne... i el què també és important, com ja he dit, és que tot això ho està fent amb un elevat i esperançador percentatge de gent de casa, que fa que l´afició del club se senti identificada amb uns jugadors que si coneix.

La conclusió a la que em porta tot plegat és que amb aquesta política (ben diferent a la de l'"A"), és possible que la gent digui que perdem potencial i competitivitat, però per mi el més important és que ens fa guanyar IDENTITAT!