dijous, 30 de novembre del 2006

Li diuen Ajax, i és d´Amsterdam...


Avui, dia 29 de novembre de 2006, passades les 8 del vespre tindrà lloc el partit de la UEFA entre l´Espanyol i... l´Ajax!!! Si nois! L´Ajax, el prestigiós equip holandès, s´enfronta a l´equip català.


Als amants del futbol, i també del bon futbol, se´ns fa estrany veure l´equip holandès fora de la màxima competició europea, on normalment participa i on assegura sempre un paper digne d´equip Champions. Tot i això no ens ha d´estranyar: l´Ajax és un equip que aposta per un equip ple de joves talents envoltats de jugadors consolidats que hi aportin experiència.


A través del canal autonòmic (TV3 o 33, digue-me poc precís...), assentats amb les nostres "palometes" i una birreta ben fresca, gaudirem de l´espectacle del Campió d´Europa del 1996, vencedor de l´Eredivsie any si i any també (campionat holandès), tot i que no n´és l´actual campió,... I per l´altra banda, podrem apreciar el bon moment de joc de l´equip del txingurri, actual campió de la Copa del Rei, i actual líder del grup H de la UEFA!


Veurem de tot: jugadors que ho han sigut tot, jugadors que ho són gairebé tot, i jugadors que ho seran tot! A l´Ajax veurem l´espigat Jan Huntelaar, gran golejador, acompanyat a davant pel ràpid internacional holandès Ryan Babel (que no surt a Mar de Fons...no!), i a la barra esperant el seu torn el finlandès Rosenberg, el rumanès Mitea,... També veurem el pulmó Sneijder o el lateral esquerre Emmanuelson, a qui diuen que segueix el Barça; no podem obviar però la presència dels internacionals amb Catalunya Gabri i Roger, o el mite Stam...tot ells dirgits per l´ex tècnic blaugrana Henk Ten Cate! Pel cantó blanquiblau, els que ja coneixem: Jarque, Jonatás (a veure si s´adapta el noi...), Luis García, Sant Pandiani, Corominas, l' "only UEFA" Gorka,... i molt més!


Gent, a gaudir! A quarts de 9, futbol, en català, 2 grans equips, un estadi extra (l´Amsterdam Arena, tot i que és de gespa!)... què més es pot demanar? Bé...si...moltes coses...po.... va, gas i xampany!



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Rafel, com a gran mestre del futbol que ets, no puc replicar-te ni opinar sobre la informació que dones. El teu primer escrit ja ens ensenya el teu nivell. Un 'paiu' que domina el futbol i hi entén. Un 'paiu' que estima i potencia el futbol català. Un 'paiu' que sap escriure -va, no siguis humil, no tothom escriu amb aquesta lleugeresa i claretat-.

Va, i després de les floretes, totes elles al meu entendre, certes, només em falta donar-te la benvinguda al món dels blocs, i animar-te a mantenir-lo actiu i viu. Jo em comprometo a seguir-lo dia sí, dia també.

Amunt i crits!!!

Isaac

Guillem ha dit...

Ter, mestre dels blocs!!! Tio...currat currat... millor el comentari que el meu escrit! xd!

Merci per llegir-me, i espero estar a l´alçada, tot i que als meus 23 anys ja no crec que creixi més, xd!

Salut!

Anònim ha dit...

T'he de dir que estic encisat, parat, admirat, content, brut (po això no hi té gaire a veure..) maravellat, flipat (i no pas gracies a cap droga..); pel fantastic text que he llegit..
Quina textualitat...
quina fluidesa...
quina entesa (no el nou govern, no!) en futbol...
quina bellesa...
quina claredat...
quin text tant fantastic!!!
Aixó si que és un bloc com deu mana!!! (i jo un exagerat!!!)
jejej

Va, felicitats pel bloc, i no dubtis en la meva assitència i col·laboració sempre que la necessitis!

CERDA

Guillem ha dit...

Molt bones Brutish!

Òstia, tu com a mínim tens un Màster en adjectius, xd!!!
Merci per col.laborar i dinamitzar aquest espai d´opinió!

Més endavant, més!!!

Vinga

Anònim ha dit...

cada dia demano, que ojalá l'espanyol baixi d'una vegada a 2ª!!!!!VISCA EL BARÇA!!!

Guillem ha dit...

Molt bones!

En conec molts que pensen semblant a tu, és una corrent força extesa! Recordo, però, no fa pas més de mig any, el dia que l'Espanyol es jugava la permanència a 1a divisió, quan perdent 0-1 un antiperico va comentar: "ara em sap greu que baixi l'Espanyol"; els insults seguits que va llençar durant els 30 minuts següents al gol de Corominas van quedar en una simple anècdota, ja que mitja hora abans havia mostrat el seu veritable perfil