dilluns, 4 de desembre del 2006

De temibles, res!

Demà dimarts, el Barça es juga el ser o no ser en la present edició de la Lliga de Campions; el rival, el Werder Bremen alemany, un equip amb menys potencial del què es comenta, i que només és una caricatura d´aquell potent Werder de principis dels 90; sobre el paper, el Barça ha de mostrar la seva superioritat, i deixar patent qui és el campió vigent.

Del Werder sobresurten l´internacional Torsten Frings, jugador incansable, de llarg recorregut, amb un xut boníssim, que per entendre´ns vindria a ser el Deco alemany, però menys dotat tècnicament. L´altra perla és el pitxitxi de la Bundesliga, Miroslav Klose. També es parla molt de Diego, company de Robinho al Santos i que no va demostrar pràcticament res la temporada passada a les files del Porto. De la resta, mencionar el jove central Per Mertesacker (s´ha de polir molt), l´ex-espanyolista Pierre Wome que va passar amb més pena que glòria per la Lliga de les Estrelles, l´ex-porter del Múrcia a 2a divisió Reinke, o el porter titular Wiese que davant de les grans cites fa aigües.

Així, demà esperem veure el Barça de les grans ocasions, i poder així celebrar la classificació cap a la següent fase. Superiors ho som, però cal demostrar-ho i plasmar-ho sobre el terreny de joc.