dilluns, 30 de juny del 2008

Deco per sempre

Se'n va un dels grans; la web del Barça anuncia i confirma el què feia temps que se sabia, però que molts preferíem ignorar: Deco canvia el Camp Nou per Stamford Bridge, deixa la càlida i suau Barcelona per anar-se'n a la freda i trista Londres.

10 milions d'euros ens privaran de seguir-lo disfrutant; un preu ridícul si únicament tenim en compte la qualitat que atessora i que ha demostrat sobradament a casa nostra; però amics, el factor edat pondera massa alt a l'hora de determinar el preu de venda de l'as portuguès, i heus ací el resultat de tot plegat: el Chelsea s'emporta una ganga. Una ganga que, de totes maneres, ja havia fet tot el què havia de fer amb nosaltres, una taronja a la que ja havíem exprimit tot el suc en forma de 2 lligues i 1 Champions. Allargar-ho més, sonava a poc racional per ambdues parts.

Se'n va un futbolista de classe, de tècnica exquisita, de toc si voleu, practicant del futbol total i d'aquells que escassegen; dominador de totes les facetes del joc, el gran Deco, defensa com el que més, xuta com pocs i la juga com ningú.

Se'n va un dels nostres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Roger Parareda ha dit...

L'he admirat molt però també m'ha decepcionat massa. Ha set l'imatge de l'evolució del nostre equip als darrers 4 anys. Va i vem tocar el cel fa dos anys i es va arrossegar(i ens vem arrossegar) l'any passat...

Un tio molt influent al vestidor i fora d'ell que si es vol fer "foc nèt" era imprescindible la seva marxa, malgrat la seva qualitat.

El problema no és la marxa de Deco, el problema és; Qui serà el deu substitut?

Xavier Gasia ha dit...

Gran el Deco, un dels millors jugadors que han passat per Can Barça, amb un caràcter guanyador i fort, que a vegades també l'han fet protagonissta fora del camp, però ningú no pot negar que es feia dir si senyor, un gran jugador que es feia respectar.

Bons records del tot terreny Deco.

Anònim ha dit...

Per cert Guillem, em van dir que eres a les Carpes dissabte... A veure si coincidim el proper dia.

Anònim ha dit...

Gran jugador i gran persona.

Però continuú pensant que el barça no sap vendre. Compra l'henry ja gambadot per una calerada de calers (exactament no sé quants, però segur que moooolts més que 10 'kilos'), un tiu que no ha parit res en tota la temporada (i mira que jo n'era un defensor del seu fitxatge).
Ara ens treiem en Deco perquè ajudi a un altre equip a guanyar titols per 10 kilos (i segur que ho farà), per nosaltres fitxar un tiu que no sabrem si estarà al seu nivell i segur que en paguem més de 20...

El barça n'ha d'aprendre molt encara (tot i que el presi diu que n'aprenguin els altres...).

Guillem ha dit...

Ara mateix no se m'acut cap jugador que pugui substituir-lo, ja que estem parlant d'un jugador complert, de vital importància en el si del joc barcelonista dels darrers anys.

De qualitat innegable, el portuguès emigra després de jugar-se l'Eurocopa, ben bé al contrari que fa 4 anys, quan va arribar a Can Barça just després de disputar-se l'Eurocopa de Portugal.

Estic d'acord en què el Barça té infinites dificultats per vendre, tothom sap per on agafar-nos i solem quedar retratats; tradicionalment ha estat així, si bé últimament el problema s'ha accentuat.

Som un club comprador, especialistes en fitxar joves promeses a preus de crack i de vendre cracks a preu de saldo; i és que ens han pres la mida, a nosaltres i la majoria d'equips de la LFP: el preu de venda d'un jugador puja un 20% si el club comprador és de la Lliga de les Estrelles.

Pel què fa a Les Carpes, ben cert! Una bona nit de dissabte, tot i que estaven força massificades (anar a les Carpes i baixar de les 5 trepitjades rebudes és un èxit!!! Ai de tu d'anar-hi amb xancles!!!).
Ben cert crack, a veure si ens hi trobem (vaig copsar una gran presència d'avinyonencs...)