dijous, 8 de maig del 2008

Setmana tràgica

Companys, estic de volta al bloc i no pas precisament per aportar masses bones noves a la comunitat futbolera del nostre país...! 99 anys després, hem viscut una nova setmana tràgica... ni al centenari hem pogut esperar!!! Seré breu!

Fa poca estona he arribat de Montjuïc on l'Espanyol ha caigut derrotat davant un pràctic Atlético. Pensava que avui si, que avui guanyàvem. Però no...! Seguint la tònica de les darreres setmanes, l'equip ha estat desencertat i apàtic, encomanant aquest sentiment a una afició ja força desencoratjada a aquestes alçades de la temporada on, l'únic objectiu és acabar amb un xic de dignitat. Una llàstima, doncs l'inici de la campanya era per somiar i disfrutar...

L'Espanyol no m'indigna, no està obligat moralment (ni per pressupost) a certes fites a les que si ho està el Barça. I el Barça m'indigna. Ens indigna. A mi i a la gran parròquia blaugrana que encara confiàvem en ells. I mira que ens havien anat avisant del fet de que eren una banda i no un equip. Però nosaltres erre que erre, confiant, donant més i més oportunitats a una colla d'individus que han demostrat que poca sang els córre per les venes. I per indignat i clar en Pou de RAC-1, amb unes declaracions encertadíssimes i contundents que deixaven patent la frustració que ha aconseguit generar aquest "equip". On està l'honor? Ens és igual perdre al camp del Calahorra que al Santiago Bernábeu? Qui s'han pensat que són aquests? Com diu el Cucut... "encara riuen aquests!!!". I el pitjor de tot, la sensació que et deixen: un "tant se me'n fotisme" tremendo, en una plantilla que, per sous (i no per ous...), hauria de guanyar la Lliga a la jornada 30!!!

La primera reacció que et ve al cap és la de netejar i començar de zero; deixant de banda els cracks, Abidal ha de ser el primer a marxar; què li ha passat en aquest? De portent físic a piltrafa humana en 2 mesos? Em perdo, no ho entenc. Comet un penal per partit i segueix a l'onze de forma indiscutible. Què passa aquí? Diuen que el Liverpool ens n'ofereix 15 kilos??? agafem-los, homes de poca fe!!! I si els hi ha de fotre més gràcia, els hi emboliquem amb un llacet i tot (i de regal la "Barbie" Giovani...); ja hem pecat masses vegades pel mateix, no ens pot passar el mateix que amb en Ronnie (valgui per aquest la frase del Cucut), que fa 2 temporades ens en donaven 100 milions i ara l'haurem de regalar. I Eto'o? On és? Sempre el primer a xerrar i fotre foc a l'assumpte, però quan s'ha de donar la cara mai no hi és! Que se'n vagi a la Copa d'Àfrica tot l'any, ha quedat més que demostrat quines són les seves preferències.

Així doncs, el pal de paller del nou projecte haurien de ser els de casa: Messi és un puntal, i al seu voltant es pot construir un molt bon equip, amb jugadors tan vàlids com Valdés (necessita competència per centrar-se), Milito, Sylvinho (per què no? Ni que faci les tasques del vestidor, un que lluita ens l'hem de quedar!!!), Iniesta, Xavi (si Xavi! Tot i ser el blanc de moltes crítiques almenys mostra actitud), Bojan (d'aquí 2 anys, ara és un pèl aviat), ¿Deco?, la Yaya, Titi i alguns reforços interessants. M'acabo d'assabentar que el nou mister serà el Guardiola. Bé, m'agrada, tot i que jo seguiria amb Rijkaard (a l'igual que em passa amb Deco, encara hi confio). Rijkaard és l'arquitecte i el psicòleg d'una plantilla que ens va donar una Champions, entre d'altres títols. Però bé, com que en aquest club guanyem la Champions cada 5 anys, el bagatge de Frank els ha semblat esqüet! El trobarem a faltar, i sinó... al temps!

Ahir tots haguéssim plegat veles! Avui, ja ho veiem diferent, i d'aquí 2 setmanes ja ens veurem campions d'Europa 2009 amb el fum que ens hauran vengut! Una bola massa gran que, cada cert temps, acaba petant!

Qüestió de cicles... com tot en aquesta vida!

PD: Abidal fora, si us plau!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Guillem!!

Res, només volia dir-te que el F.C. Oló estem a 1 puntet de quedar Campions de 2a Regional!!

Ja veig que el St. Feliu també va a tope cap a preferent....

gas i xampany crack!!

Guillem ha dit...

Yep!

Cert, ja havia sentit/llegit que estaveu fotent una molt bona campanya, i amb un percentatge important de gent de casa (que és el què realment té mèrit!!!). M'han dit que teniu un mig esquerre que fot xixarros a base de bé! kin tio! Jajaja!

Ho teniu a tocar això, ja veig a venir que aquest cap de setmana hi fotreu festa grossa a Oló!

Pel què fa al Sant Feliu, també van encaminats cap a Preferent, no sé on està el sostre! De moment, però, nosaltres seguim rascant a 3a, ja lluny de la pressió de les darreres temporades, però encara disfrutant pels camps osonencs.

Res crack, molta sort i a gaudir de l'ascens!

Anònim ha dit...

Guillem!!
Per fi tornes a escriure!!
Trobava a faltar els teus escrits sempre plens d'aquell toc d'ironia tant característic en tu.

Un petonàs!!

Guillem ha dit...

Molt bones Ester!

Doncs això sembla, m'he tornat a engrescar!

Ja he vist que t'has animat a introduir-te a la comunitat blocaire, ben fet! Aniré passant!

Apali!