dilluns, 12 de maig del 2008

Collita 2007-08: una bona anyada.

Fi de temporada al CE Sant Feliu Sasserra "B", que vam tancar, en un dissabte plujós, derrotant l'OAR Vic en un dels millors partits del curs actual.

La campanya en l'apartat estrictament esportiu no ha estat la somiada ni molt menys, doncs els 34 punts sumats ens situen a la 2a meitat de la taula, quan a principis de campanya pensàvem aspirar a quedar entre el lloc 6 i 9. L'inici de campanya va ser bo, empatant amb el Vic (campió del grup) i sumant punts en les posteriors jornades que ens situaven a la part alta de la classificació. Però la manca de jugadors disponibles ha estat la principal creu de l'equip, ja que aquest hàndicap no ha permès aconseguir una continuïtat que, sens cap mena de dubte, hagués conjuntat un bloc que, per qualitat, podria aspirar a cotes més altes.

Aquest Sant Feliu "B" 2007/2008 estrenava mister: el vigatà Jordi Vila es feia càrrec d'un equip que mantenia part del bloc de l'any passat, i on també arribaven noves peces per dotar l'equip de major competitivitat. Així doncs, la feina del nou mister era, en primer lloc, conèixer els jugadors i, en segon lloc, aconseguir fer un bloc. I per ser el primer any, l'experiència ha estat prou positiva i, tot fa pensar que en el proper curs 2008/2009 sota les ordres del mateix tècnic i ja amb un bloc compacte i cojuntat, les coses poden sortir molt millor.

Malgrat que els resultats no han estat els òptims, em quedo amb una grata i magnífica sensació de com ha anat tot plegat. A nivell de vestidor ha estat un dels millors anys que recordo, s'ha creat un autèntic grup, una bona pinya! Els rondos dels entrenaments han estat per enmarcar, i els divendres vespre-nit s'han convertit en un dels moments esperats de la setmana. I després cap a veure l'Arturu on, com és tradició, hi ha hagut sopars divendres si i divendres també, que, en totes les ocasions, s'han allargat fins a les tantes, i... anècdotes, les que volgueu! I els dissabtes després del partit "sant tornem-hi": més Panxu, més Eskitx, més Natxa, més Rex, més Yuca, més Sequet, més Murillo, més Cusquilla, més Boleta, més Bob, i més...molts més d'altres...! I és que si quan els resultats no acaben de ser del tot bons, ja es manté aquell bon rotllu... imagineu-vos si l'any que ve estem a dalt!!!

A la foto, part de la plantilla; a dalt (d'esquerra a dreta): Circuns, Miquel, Jordi, Jaume, Soler, Lluís, Serrat, Joan i Roki; a baix (d'esquerra a dreta): Rubèn, Marc, Daniel, Will, Guillem, Héctor i Raül. I els que falten: Valentí (cedit a la la Lliga Irlandesa...), Sabartés, Pepe, Grau (reforç en certs moments), Riki, Òscar i un tal César (desaparegut en combat).

Quan pares a pensar el què ha donat de si aquest any -que és molt!-, ja et venen ganes de iniciar la nova temporada. De totes maneres, algunes coses farem a l'estiu...

5 comentaris:

eva freixa ha dit...

Ostreees!!!

Quina gran sorpresa.. trobar-te per aquí, últimament ets car de veure!!
Segur que trobes a faltar el meu pare?¿

Res, t'enllaço al meu bloc i ja aniré passant per aquí!

Anònim ha dit...

surt l'Esteve al teu bloc?

Guillem ha dit...

Ayééép!

Doncs si senyora, fot temps que no venim a menjar senglar! Ja ens enyorem...

Enhorabona pel bloc, fotos d'alta qualitat, si si! T'enllaço també!

N'anem garlant!

Xavier Gasia ha dit...

Hola Guillem! Com furula tot plegat? Veig que en plena forma altre vegada, així m'agrada.

Res passava per aquí i volia informar-te del Campió de 2a Regional! Si noi. Ja sé que al Sant Feliu també teniu un equip que ha quedat campió i de primera, però, res, es un altre món.

Vinga ens veiem crack.

Guillem ha dit...

Bones company!!!

Si noi, he tornat amb empenta; que duri!!!

Exacte, ja m'han comentat que sou nou equip de 1a. territorial, enhorabona! Jo vaig tocar sostre amb l'ascens a 1a. (no vaig arribar-hi a jugar a 1a.), així que ja aniràs deixant detalls sobre què tal la 1a. territorial. T'has de fotre l'amo i senyor del carril esquerre, xd!

Per cert, com tens el tema bloc?
Un sociòleg sense espai on teoritzar perd l'essència...xd!
(això ho vaig aprendre del Daniel Raventós, ja el deus conèixer, quin crack!)

Vinga tio, n'anem garlant!