dimecres, 26 de setembre del 2007

3 punts... i moltes anècdotes

El duel d’aquest vespre-nit al Camp Nou es preveu, a priori, trepidant. Barça i Saragossa han confeccionat unes plantilles ambicioses, si bé els respectius inicis de campanya d’ambdós clubs han estat més aviat discrets.

Però deixant de banda el devenir del matx, que m’interessa i molt, vull referir-me també a l’altra cara del duel, potser un xic més divertida, potser una mica més morbosa, o simplement, bastant més distreta. Massa s’ha parlat ja del transcurs del partit, i no seré jo qui aporti un plus de dades, d’estadístiques i de més palla per l’estil. Vull fer un cop d’ull, encara que sigui a vista d’ocell, a la cara que parla de l’enfrontament entre els germans Milito (pot ser molt interessant), a la que parla d’un Ronaldinho “O Rei” Gaúcho animant els seus companys des del Camp Nou, a la cara que parla d’un tal Matuzalem que diuen els entesos que és el no va más fent virgueries (a la seva edat ja pot haver après a fer malabarismes amb la bola ja…; per cert, seria més correcte parlar de segles en el seu cas, i deixar els anys pel jovent? Serà que el calificatiu de "jove" ja no se li escau?), a la cara que parla d’un Ayala que és un “mujeriego” en versió futbolera (3 equips en 4 mesos, massa faaart!) i a la que ens diu que avui hi haurà 3 pallassos sobre la gespa: l’Aimar i els 2 Milito.

En fi, molt xou i moltes cares per veure, però espero que després dels 90 minuts les fesumies culés dibuixin un bon somriure.

Jo, per si fés falta, m’encomanaré a Sant "Titi" Henry…