dimecres, 11 d’abril del 2007

Un pas més cap a Glasgow

Amb aquesta aportació celebro el meu 50è escrit al bloc, una fita maca que no creia fàcil d'assolir.

Avui, uns 5-6 mesos després d'iniciar-me en el món blocaire estic satisfet! I celebro aquesta xifra dels 50 amb un post dedicat a l'Espanyol, tal i com vaig fer en l'escrit inaugural, en aquella primera sortida en escena. Aquell 1r. escrit, tot un experiment, feia referència al partit de UEFA que l'Espanyol disputava al camp de l'Ajax, que es va saldar amb una còmoda victòria dels catalans; i aquest post va dedicat al decisiu partit que jugarem a l'especatcular estadi de Da Luz.

Aquest bloc i aquest Espanyol de la UEFA segueixen trajectòries paral.leles i espero que segueixi així fins arribar a Glasgow. Es van iniciar conjuntament, i maco seria que pogués, des d'aquí, narrar la celebració de la UEFA un cop conquistada. Però abans, s´ha de superar el Benfica, un històric de les competicions europees. Els blanquiblaus tindran davant un Benfica crescut, un Benfica que és 2n a la Liga Portuguesa (a sols 3 punts del Porto), un Benfica que compta amb jugadors de renom com Rui Costa, Miccoli, Simao, Karagounis, Nuno Gomes o Derlei,... en fi, un Benfica que vol tornar a ser gran!

A semis ens trobaríem al Werder (del que ja vaig parlar en el seu dia) o el competitiu AZ Alkmaar de Louis Van Gaal, però, en tot cas, ja tindríem temps de pensar-hi.

Ho podríem tenir encarrilat del tot, però a Montjuïc es va badar; a Portugal es patirà de valent, però es passarà; confio en aquest equip, i més en un 12 d'abril.

Desitjo no estar equivocat...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats Guillem (eing¿?) pels 50 escrits al bloc!! Crec, sincerament, que s'ha convertit en un punt fix de trobada a internet amb informació esportiva serena, informació que sovint ens passa davant dels ulls però no parem a pensar-hi.

També un punt de referència per a l'actualitat esportiva. Valoracions i reflexions que considero que han de seguir essent-hi, i que tant de bo vagin en augment!

Fins a Glasgow, i molt més enllà!!

Felicitats!