dimarts, 24 d’abril del 2007

El Valladolid torna a ser gran!

L'equip del Pisuerga va aconseguir el passat cap de setmana l'ascens a la 1a divisió, posant així la cirereta del pastís a una gran temporada que va camí de trencar totes les estadístiques i récords.

El Valladolid, un equip que fa anys em semblava ensopit ha canviat la seva cara, i actualment em cau simpàtic, d'aquí que m'alegri del seu rotund èxit; d'aquesta manera, un històric de primera torna a estar entre els grans. I la Lliga, hi guanya. Mendilíbar ha fet un gran treball, amb un bon equip i una sèrie de jugadors que destaquen: Joseba Llorente n'és l'estrella; el crack basc és un tros de jugador, però després de ser pitxitxi amb l'Eibar i de fer una digníssima temporada (compartia vestidor amb l'avui valencianista Silva, amb Gorka Iraizoz i Moisés Hurtado entre d'altres) , no va aconseguir que el Bilbao s'interessés per ell, i quina millor manera de reivindicar-se que fent gols, la seva millor faceta! Mentre els de Pucela ja es freguen les mans, a dia d'avui, a l'Atlètic, més d'un es deu estirar els cabells... quina perla van deixar escapar! De la plantilla blanquivioleta també sobresurten l'ex-matalasser García Calvo, l'ex Mallorca i Getafe Kome, l'experimentat Losada, aquell tal Borja que jugava al Madrid, el búlgar Manchev o el germà de Baraja.

Sempre és bo retrobar certs equips, i visitar de nou el Nuevo Zorrilla serà un incentiu afegit de cara a la nova temporada; el pas per 2a ha estat dur, no en tinc cap dubte, però de ben segur que aquest camí de pedres els ha estat positiu per definir un nou projecte més ambiciós.

Benvinguts, altra volta, a 1a!