dimecres, 25 d’abril del 2007

Dies de tennis

Cada any, en plena 2a quinzena d'abril, quan la calor i el bon temps es comencen a intensificar, quan s'omplen les platges de turistes i es veuen les primeres cares vermelles per l'efecte Sol (no pel vi, aquestes es poden veure tot l'any), i quan es multiplica el nombre de noies maques transitant amb menys roba que de costum, es disputa a Barcelona l'Open Seat Godó, torneig que s'ha consolidat plenament com un dels referents del torneig ATP.

Multitud de persones es congreguen a les instal.acions del Club Tennis Barcelona per gaudir amb el joc dels millors homes sobre terra batuda; bon cartell el que presenta el torneig aquest any: Nadal, Davydenko, Robredo, Nalbaldián, Safin, Ferrero, Calleri, Gaudio (eliminat a 1a ronda), Moyà,... els especialistes sobre terra, la flor i nata! I destacar el retorn al circuit d'un dels millors tenistes de casa nostra: Fèlix Mantilla, totalment recuperat d'un càncer de pell que l'obliga a jugar protegit del Sol.

Moltes personalitats són les que fan acte de presència al village: entre molts d'altres, ahir s´hi van donar cita els blanquiblaus Gorka, Moisés Hurtado, Zabaleta i el mister. Zabaleta, com a bon argentí que és, apostava pels seus compatriotes, uns grans especialistes de la modalitat; i és que els pericos van voler prendre´s una jornada de relax per aïllar-se de la tensió i pressió que tenen damunt en vistes del partit de demà a Montjuïc contra el Werder Bremen alemany. També els jugadors del Ricoh Manresa van presenciar alguns partits.

En la part purament esportiva, destacar que avui debuta Nadal, clar favorit per endur-se el torneig per 3r any consecutiu, igualant el record establert en el seu dia per Mats Wilander. Espero que Robredo hi oposi resistència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si que dura dies aquest torneig de tennis, no???

Maldita