diumenge, 9 de març del 2008

La primera de moltes

Avui fa just una setmana que una colla de santfeliuencs (i algun de l'Estany) ens vem decidir per fer una sortideta de poc més de 40 km's en BTT. L'iniciativa made in Jordi de Cal Boixeres ens va convèncer, doncs el fet d'entaular-nos a mig fer per gaudir d'un bon esmorzar era una justa recompensa que ens va fer acabar de donar el sí definitiu (també és cert que la proposta se'ns va fer al Bart després de guanyar el Moià per 2 a 0, així que l'eufòria del moment també ens hi va empènyer!).

A Sant Feliu ens agrada el BTT, hi ha afició. Alguns en són practicants habituals; la resta som d'aquells que el dia que ens engresquem fotem 50 km's i arribem a casa gairebé amb el suero enxufat, amb rampes per mig cos, i passem tota la tarda al sofà (amb gel per relaxar la musculatura) tot prometent no tocar la bici en els propers 2 mesos; la veritat és que ja sigui per manca de temps, per incompatibilitat amb d'altres esports o simplement pel fred de l'hivern, no solem fer masses sortides conjuntes. És per aquest motiu que ens hem proposat de fer una sortida en grup el primer diumenge de cada mes. Aquesta primera matinal va consistir en una tranquila Sant Feliu-Gaià-Sant Feliu.

La propera sortida serà ja la del mes d'abril, i ja es parlava d'una proposta un pèl més agosarada: Sant Feliu-l'Estany-Sant Feliu. A priori, entenc que pot ser durilla, però què carai, si hi ha esmorzar pel mig, som capaços d'això i molt més! De fet, 2 dels integrants de la sortida fins a Gaià van venir amb cotxe a esmorzar, si senyor!

Pel què s'ha comentat de cara a aquesta 2a sortida ja hi ha més gent animada i esperem ser, novament, una bona colla per seguir disfrutant a cops de pedal.