divendres, 19 de setembre del 2008

11-Setembre: La Diada

Com ja ve sent tradició, el passat 11 de setembre una trentena de santfeliuencs i santfeliuenques vem enfilar el Serrat Llobater per tal de commemorar, un any més, la Diada del nostre país.

A les 8 tocades del matí , carregats de moral i sobrats de son, iniciàvem, des de l’Ateneu, la pujada a un dels cims més emblemàtics de Sant Feliu. Així doncs, els del CE BAndolers no faltàvem a la nostra cita anual i organitzàvem l'acte que, escaient-se a principis de Festa Major, va ser menys feixuc que en d'altres ocasions. A les 9 i poc acabàvem l’ascensió i gaudíem d’un bon esmorzar (alguns ens vem fotre les botes, tot i que algunes veus apunten a un menú més ambiciós de cara a la pròxima edició) i de l’habitual hissada de la senyera, que regirà el punt més alt del poble durant els propers mesos, a l’espera del relleu el proper 11 de setembre.

Bona manera de viure la Diada de Catalunya: des d’un paratge privilegiat de casa nostra, en plena Festa Major i, com no, entonant Els Segadors. Un plaer…

Per molts anys i que duri!

1 comentari:

Unknown ha dit...

M'agrada la idea de pujar la senyera al serrat llobater del CE Bandolers! Pel que sembla, és una activitat on una gran part del poble en pot formar part, i això és bo per que cada any s'intenti superar l'assistència de l'anterior..

Pel que jo sé, fa poquets anys que es fa aquesta ascenció, però crec que amb les ganes que s'hi posen en pot durar molts! Així que, ànims i força per la propera edició!

RECORDS